A Nu-Phalt rendszer értékesítése és oktatása

A legmodernebb infrared technológián alapuló Termikus Aszfalt Útjavító Rendszert értékesítjük a kisfelületű hibák (nemcsak kátyúk) kijavításához, amely újrahasznosítja az ott lévő anyagokat és így egységes, zökkenőmentes, tartós és biztonságos felület hozható létre minden évszakban. Az általunk kivitelezett munkák mellett megvásárolható a komplett rendszer is.

IMG_0292

Az autó

Az autó egy Renault Master, ami 3,5 tonnás maximális megengedett össztömegű gépjármű (ez nem esik semmilyen korlátozás alá, ezáltal bármilyen útszakaszra behajthat, külön engedélyek igénylése nélkül) mely tartalmazza szükséges technikát. 

Az autóval egy teljes munkanaphoz elegendő anyagot és az útjavításhoz szükséges eszközöket el lehet szállítani, ezáltal kétfőnyi személyzet könnyedén el tudja végezni az aszfaltjavítási munkálatokat.

n_20090627132545

A melegítő

A NIT infravörös rendszernek négy beállítási módja van a melegítőrendszer működéséhez, ezek a melegítési illetve pihentetési ciklusokban különböznek. A rendszer infravörös impulzusok sorozatát hozza létre, amely az első ütemben rövidhullámú impulzussal indul és a levegőt felmelegítve optimális körülményeket teremt a második ütemhez. A következő ciklusban a középhullámú infravörös impulzusok behatolnak a felső rétegekbe. Végül hosszúhullámú infravörös impulzusokkal a repedéseken keresztül felmelegíti a mélyebben fekvő rétegeket is.

S6301833 (1)

Eszközök, anyagok

Egy napi munkához elegendő anyag

Kézi útheger

Kézi szerszámok

106 L-es LPG gáztartály, mely töltőállomáson utántölthető

Oktatás

A Nu-Phalt Termikus Aszfalt Útjavító Rendszer magyarországi értékesítését végezzük. Az útjavító rendszer többféle kivitelben rendelhető, egyedi igények alapján is. Minden rendszerhez biztosítjuk a technika és technológia oktatását.

Referenciáink

Tekintse meg saját- és partnereink önálló referencia munkáit!

Rákosmente Kft.
(XVII. kerület)

Váci
Városfejlesztő Kft.

2011-ben kezdtük az együttműködést, amikor az általunk üzemeltetett technológiával kisfelületű aszfaltjavítási feladatokkal bíztak meg bennünket a XVII. kerület úthálózatán.

A Nu-Phalt technológiával megfelelő minőségben elvégzett munkákat látva 2012-ben úgy döntöttek, hogy megvásárolják az első autójukat és maguk fogják végezni a kezelésükben lévő utak kátyúzását. Mivel Budapest legnagyobb kerületéről van szó – és munka az utakon akadt bőven – 2014-ben megvásárolták második autójukat is.

Megbízható kapcsolatot sikerült kialakítanunk, amely már 10 éve tart.

2011. december 19-én vették át az autójukat. 

Az igazi munka 2012 márciusában kezdődött. A megfelelően karbantartott autóval évente közel 3 000 m2 aszfalt felületi hibát, kátyút javítanak meg. 

A város lakói pozitívan fogadják a Városfejlesztő Kft hatékony és jótékony munkáját.

A város kapcsolódó cikke megtekinthető az alábbi linken: https://vacholding.hu/index.php/hireink/307-bemutatkozik-katyuzo-autonk

Budapest VII. ker.

OMV benzinkutak

A Nu-Phalt aszfaltjavítási technológia előnye felülmúlhatatlan a belvárosi utak karbantartása során. A szűk, parkoló autókkal zsúfolt utcákban az egy furgonba épített rendszer rendkívül mozgékony, kevésbé akadályozza a forgalmat és gyorsan megszünteti az aszfalt hibákat.

A VII. kerület Önkormányzata a technológiánk bemutatását követően felismerte ezeket az előnyöket és 2012 év óta folyamatosan tartjuk karban Erzsébetváros úthálózatát.

OMV benzinkutak kisfelületű aszfaltjavítási munkáit és a technológiai átalakítás miatti útfelbontásait javítottuk országos szinten. A Nu-Phalt technológia ebben a szerepkörben is megfelelően bizonyított.

Az útfelbontások helyreállításánál – ahol a kibontott aszfalt visszaépítésre került – a 2 x 0,5 méteres infravörös melegítő berendezés alkalmazása bizonyult a leg hatékonyabbnak.

Budapest XVIII. kerületi Önkormányzata

Budapest VII. kerületi Önkormányzata

Pécs Holding Városi Vagyonkezelő Zrt.

Nagykőrös Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Referencia galéria

Akik, eddig minket választottak

Akik a technikát használják

Besenyszög

XVI. ker.

XVII. ker.

HA-VI-Ép Kft.

MK_logo

Magyar Közút

Túrkeve

Akikkel együtt dolgoztunk

Colas Hungária

Csömör

Hídépítő

Hyginett Kft.

Magyar Közút

MCC terminál

MCC terminál

OMV

Prologis

Rákosmente Kft.

Stravia

Swietelsky

Szentkirályi

VII. ker.