Rólunk

Az Enviroad-Eu Kft. története

Az enviroad- Eu csapata

Tíz évvel ezelőtt, az Enviroad-eu Kft-t azzal a céllal alapítottuk meg, hogy új és hatékony kisfelületű aszfaltjavítási megoldást kínáljunk a közútkezelői feladatokat ellátó szervezetek útfenntartási feladatainak (nem csak kátyúzás) elvégzéséhez.

Ennek a feladatnak a megoldása azóta is egyre nagyobb kihívásokat jelent az állami és az önkormányzati útkezelői szervezeteinek számára. A mai kor – ezen a területen is – megköveteli a rendelkezésre álló anyagi források lehető leghatékonyabb felhasználását, ez által az eredményesség javulását.

Az Angliában kifejlesztett – és a világon egyedülálló – Nu-Phalt technológiát az elmúlt években sikeresen adaptáltuk a magyarországi út- és éghajlati viszonyokhoz.

Egy teljesen önálló megoldást kínálunk, amely lehetővé teszi a jelenlegi legjobb technika alkalmazását az aszfaltjavítás területén. Gyors, költséghatékony, fenntartható és jóváhagyott módszer megvalósítása, amely segít az állami és önkormányzati szervezeteknek a költségvetés maximális kihasználásában azáltal, hogy befektetnek az aszfaltjavítás „Elsőre jót” megoldásába.

Ez a technika minden évszakban használható és elsőre tartós javítást hoz létre, ezáltal kiválthatóak a télen, hideg aszfalttal történő ideiglenesen végzett javítások, azaz a „lábbal taposásos módszer” is. 

Ez a megközelítés, az anyagfelhasználáson és a költségmegtakarításon kívül jelentősen csökkenti a munkával járó környezetre gyakorolt negatív hatásokat is.

Ma már elmondhatjuk, hogy valódi, megbízható megoldást kínálunk, melynek alkalmazásával mindenki egyaránt elégedett lehet, az adófizetők, az útüzemeltetők és az utakat használók is.

Az eltelt évek alatt bebizonyosodott a technika kiváló alkalmazhatósága és hatékonysága, amit az általunk és a rendszerünket már használó önkormányzatok és vállalkozások által – megfelelő minőségben – elvégzett több százezer négyzetméter kijavított kátyú és sérült aszfalt felület igazol. A megfelelő minőségben elvégzett javítás túléli a környezetét.

A hatékony munkavégzéshez biztosított a magyarországi alapanyag folyamatos beszerzésének lehetősége és a szerviz hátteret is megbízhatóan működtetjük. Az elmúlt években, Magyarországon használatba helyezett és folyamatosan dolgozó Nu-Phalt technológiák mindegyike műszakilag megfelelően üzemel.

Minden megvásárolt technikához biztosítjuk a kezelő személyzet két hetes elméleti és gyakorlati oktatását. Tudjuk, hogy a kétfőnyi személyzet által elvégzett javítások szakszerű kivitelezése elengedhetetlen a tartós minőség elérése szempontjából.

Továbbra is várjuk azoknak a partnereknek a jelentkezését, akik felelősen gondolkodnak a közfeladataik megoldása során és egy

költséghatékony, környezetbarát és tartós

javítási technikát kívánnak alkalmazni az útfenntartási munkáik elvégzése során.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését – személyes egyeztetés vagy egy bemutató érdekében – kérem, keressen meg bennünket az elérhetőségeinken.

A kezdetek

- így kezdődőtt.

2009 márciusában készült el az első saját autónk. Kiutaztunk Angliába és Rugby városában tanultuk meg a Nu-Phalt technika üzemeltetését és az azzal végezhető aszfaltjavítási technológiát, egy két hetes elméleti és gyakorlati tanfolyamon vettünk részt. Íme, néhány kép. Persze volt némi szabadidőnk, így Londont és William Shakespeare házát is megnéztük. A tanfolyamot eredményesen zártuk és megkaptuk a Nu-Phalt technológia üzemeltetésére feljogosító oklevelet.

Azóta rengeteget tanultunk és tapasztaltunk, mind a technika üzemeltetésével, szervizelésével kapcsolatban, mind az aszfaltjavítási feladatok területén, immár több mint tíz év.

Akik, eddig minket választottak

Akik a technikát használják

Besenyszög

XVI. ker.

XVII. ker.

HA-VI-Ép Kft.

MK_logo

Magyar Közút

Túrkeve

Akikkel együtt dolgoztunk

Colas Hungária

Csömör

Hídépítő

Hyginett Kft.

Magyar Közút

MCC terminál

MCC terminál

OMV

Prologis

Rákosmente Kft.

Stravia

Swietelsky

Szentkirályi

VII. ker.

Partnereink véleménye

Önöktől 1 db. Nu-Phalt technológiát üzemelő autót vettünk 2012-ben. Az említett eszköz szinte az év minden napján használatban van Vác közigazgatás útjain és éves szinten cca: 2800-3000 m² kátyút sikerül megszüntetnünk. Az eszköz karbantartása illetve szervizelése gördülékeny és ügyfélbarát. Mivel a munkánk önkormányzati megrendelésre történik így városszerte komoly figyelem kíséri, amit mind a hivatal illetve azon utcák lakói megelégedéssel köszönnek, ahol megjelenünk. Megtisztelő, hogy az én illetve a cégünk véleményét kikérik.
Szabó Kornél
Útkarbantartási részlegvezető, Váci Városfejlesztő Kft.

Bejegyzések

Cikkeink a témában

Több mint 10 éves tartóssági referencia

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar Út és Vasútépítési Tanszéke 2010. június 13-án az Erzsébet híd aszfalt szerkezetének feltárásával bízták meg vállalkozásunkat, az Enviroad-eu

Tovább