A Nu-Phalt autó

Nu-Phalt aszfaltjavító technológia

Renault Master (max. 3,5 t)

Az autó

Az autó egy Renault Master, ami 3,5 tonnás maximális megengedett össztömegű gépjármű (ez nem esik semmilyen korlátozás alá, ezáltal bármilyen útszakaszra behajthat, külön engedélyek igénylése nélkül) mely tartalmazza szükséges technikát. 

Az autóval egy teljes munkanaphoz elegendő anyagot és az útjavításhoz szükséges eszközöket el lehet szállítani, ezáltal kétfőnyi személyzet könnyedén el tudja végezni az aszfaltjavítási munkálatokat.

A raktérben, védett helyen található egy 106-literes LPG gáztartály, ami az aszfalt felmelegítéséhez és az új anyag melegítéséhez, melegen tartásához elengedhetetlen. A világon egyedülálló módon, a töltőállomásokon beszerezhető LPG autógázt használunk. Így elkerülhető a gázpalackokkal történő nehézkes üzemeltetés.

A gázrendszerben 6 (!) vészleállító pont található. Baleset, nem megfelelő üzemeltetés gázszivárgás vagy elektromos hiba esetén a gázrendszer automatikusan letilt, ezáltal biztosítja, hogy a munkát teljes biztonság mellett lehessen végezni.

A gázrendszer CE megfelelőséggel rendelkezik. A berendezések egyszerű üzemeltetéséhez egy központi vezérlőszekrény került kialakításra.

Az útmelegítőt és a kézi úthengert egy daru segítségével tudjuk ki- és berakni, ami a raktér mennyezetén található.

Az útmelegítőhöz az áramot és a gázt, visszahúzó mechanikával ellátott dobokra szerelt flexibilis csővel és elektromos kábellel juttatjuk el.

(A Nu-Phalt biztonsági okokból nem üzemeltet gázpalackokat a melegítőjén.)

A pótláshoz használt meleg anyagról egy melegítő – melegen tartó doboz (hotbox) gondoskodik, ami az autó hátuljába került beépítésre. A megoldás ergonómiai szempontból tökéletes.

Ez a doboz egy – PLC által vezérelt – termosztát segítségével biztosítja a bedolgozásra kerülő aszfalt ideális hőmérsékleten tartását.

Minden egy helyen, az autóban

Anyagok

Eszközök

Személyzet

Bejegyzések

Cikkeink a témában

Több mint 10 éves tartóssági referencia

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar Út és Vasútépítési Tanszéke 2010. június 13-án az Erzsébet híd aszfalt szerkezetének feltárásával bízták meg vállalkozásunkat, az Enviroad-eu

Tovább

Bármely évszakban alkalmazható

Hitelesített és jóváhagyott technológia

Gyorsan, hatékonyan dolgozunk

Az „elsőre jót” lehetőségét ajánljuk Önöknek.

Széleskörűen alkalmazható

Bizonyítottan hatékony

Akik, eddig minket választottak

Akik a technikát használják

Besenyszög

XVI. ker.

XVII. ker.

HA-VI-Ép Kft.

MK_logo

Magyar Közút

Túrkeve

Akikkel együtt dolgoztunk

Colas Hungária

Csömör

Hídépítő

Hyginett Kft.

Magyar Közút

MCC terminál

MCC terminál

OMV

Prologis

Rákosmente Kft.

Stravia

Swietelsky

Szentkirályi

VII. ker.