Aszfalt javítás

A Nu-Phalt Infraredes Aszfalt Újrahasznosító Rendszerünkkel vállaljuk az útkezelői és útüzemeltetői feladatokat ellátó szervezetek, önkormányzatok, vállalkozások számára a kisfelületű aszfalthibák gyors, tartós és költséghatékony javítását.

ÚTHIBÁK JAVÍTÁSA

A Nu-Phalt Infravörös Aszfaltjavító Technológiával gyorsan, költséghatékonyan és tartósan javítható minden aszfalttal burkolt útfelületen jelentkező hiba úgy, mint például a kátyú, felületi bomlás, hálós repedés, megsűllyedt felület, régi tönkrement javítás, csatornafedél, víznyelő és egyéb szerelvény környezete vagy a bomlásnak indult slusszok.

ÁRUÁTVEVŐ HELY JAVÍTÁSA

Az egy autóba épített technológia, amely az aszfalt javítása során rendkívül kis területet foglal el, az áruátvevő helyek javítása során kevésbé zavarja a területen folyó – napi rutinban végzett – munkafolyamatokat .

JÁRDAJAVÍTÁS

Az általunk üzemeltetett és forgalmazott Nu-Phalt rendszer – egy autóba épített technológia – egyformán alkalmazható hengerelt és öntött aszfalt javításához. Súlyának és méretének köszönhetően kis helyeken is elfér, így könnyen meg tudja közelíteni a javítandó területet.  Ezen tulajdonságának köszönhetően javítani tudja a járdákat, kerékpár utakat és a parkok, sétányok aszfalttal burkolt felületeit.

Kocsibeálló aszfaltozás

Mivel a furgonban benne van minden eszköz és anyag, ami egy napra elegendő aszfaltjavítási munka elvégzéséhez elegendő szűk, nehezen megközelíthető helyeken is kiválóan alkalmazható. Ilyenek például a garázskapu előtti területek, belső udvarok, szűk ipari utak, mélygarázsok le- és felhajtói.

Kátyúzás

A Nu-Phalt technológiával tartósan javíthatják a kátyúkat bármely évszakban. Általában a téli időszakban keletkező kátyúk javítását csak ideiglenesen, a hideg aszfaltos (betaposom) technológiával javítják hazánkban – mondván nincs más lehetőség. Már 10 éve ajánljuk és a végzett munkánkkal bizonyítjuk „az elsőre jót” technológiát, mellyel az útüzemeltetők jelentős összeget tudnak megtakarítani a költségvetés számára.

Kátyú javítás

A hőkötéses infraredes Nu-Phalt technológia a legmodernebb aszfalt útjavító rendszer. Ajánljuk a kisfelületű aszfalt hibák (nemcsak kátyúk) javításához, amely újrahasznosítja az ott lévő anyagokat és amellyel, egy egységes, egyenletes, tartós és biztonságos felületet hozhatunk létre, az autósok, kerékpárosok, motorkerékpárosok és a gyalogosok részére.

Aszfaltozás árak

Az új aszfalt készítése rendkívül költséges beruházás, ezért a meglévő utak karbantartását az útüzemeltetőknek folyamatosan el kell végezniük és a felületek egységét meg kell védeni. Ennek a feladatnak elvégzéséhez ajánljuk a Nu-Phalt Termikus Aszfaltjavító Technológiát.

aszfalt javítás ár

Az aszfalt felületének megóvása, azok javítása folyamatos feladatot ró az állami, önkormányzati és létesítményüzemeltető vállalatok számára. A Nu-Phalt technológia alkalmazása, a hagyományos aszfaltjavításhoz viszonyítva jelentős költség megtakarítást eredményez mind a téli „hideg kátyúzás” elhagyása, mind a kátyúkárok kifizetésének elmaradása révén.

aszfaltozás négyzetméter ár

A hagyományos technológiával végzett aszfaltozás (kivágás, felvésés, kilapátolás, bitumen kikenés, új aszfalt terítése, szegélyek lezárása, tömörítés) munkafolyamatainak elvégzése több időt jelent, illetve a gépi és élő munkaerő igénye is nagyobb. A Nu-Phalt technológiánál egy autó és kétfőnyi személyzet el tudja végezni ezt a feladatot.

kátyúzás technológiája

A XXI. század aszfaltjavítási technológiáját ajánljuk mind az értékesítés, mind a szolgáltatás területén. Jelszavunk a „Költségmegtakarítás + Környezetvédelem = tartós megoldás” Hisszük, hogy ezeket a szempontokat egyre többen fogják magukénak vallani a közfeladataik elvégzése során mind az állami, mind az önkormányzati szektorban.

kátyúzás árak

A Nu-Phalt technológia egy autóval és kétfőnyi csapattal meg tud oldani egy átlagos kisfelületű aszfaltjavítási feladatot. A „hagyományos” javításhoz használt gépjárműveket, gépi eszközöket, és dolgozói létszámot látva könnyen beláthatjuk, hogy a Nu-Phalt technológia hogyan tudja a költségeket legalább 40%-al csökkenteni. Persze a helyigény sem mindegy.

Kátyú javítás árak

A Nu-Phalt Ltd. által gyártott tartós aszfaltjavítási technológiával, a világon egyedülálló módon tudta megvalósítani az „egy autó két ember” rendszert. Alkalmazásával jelentős költségeket lehet megtakarítani az utak karbantartási programja során, így nemzetgazdasági szempontból is jelentős költségek megtakarítására nyílik és nyújt lehetőséget e technológia alkalmazása.

aszfaltozás
magánszemélynek

Szöveg: A tíz éves tevékenységünk alatt előfordult, hogy magánszemélyektől is megkeresés érkezett hozzánk, de általában utakat, járdákat, kerékpár utakat, és ipari területek belső úthálózatán végeztünk javításokat.

Hideg aszfaltozás
menete

A téli időszakban – mely az aszfalt hibák keletkezésének fő időszaka – általában a hideg aszfalttal történő gyors javítást alkalmazzák. Mondván nincs más megoldás. Ennek a megoldásnak fő hibája, hogy nem keletkezik kapcsolat az eredeti aszfalt felület és a pótlásra használt anyag között. Nagyon sok milliárd forintot dob ki az ország éves szinten és több százezer tonna aszfalt kerül a környezetünkbe, mert ezt a javítást többször is kiverik az autók. Kidobott pénz! A Nu-Phalt technológiával télen is tartós javítást lehet végezni.

aszfaltjavítás
budapest

Cégünk, az Enviroad-eu Kft székhelye Dunakeszin található. Az általunk üzemeltetett Nu-Phalt technológiával és a szakképzett dolgozóinkkal főleg Budapesten és környékén vállalunk aszfaltjavítási munkákat. Egyik fő partnerünk Budapest VII. kerület, azaz Erzsébetváros. Immár nyolc éve dolgozunk együtt – a politikától függetlenül. Érdeklődés esetén szívesen tartunk bemutatót vidéken is.

Cikkeink a témában

Bejegyzések

Több mint 10 éves tartóssági referencia

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar Út és Vasútépítési Tanszéke 2010. június 13-án az Erzsébet híd aszfalt szerkezetének feltárásával bízták meg vállalkozásunkat, az Enviroad-eu

Tovább

Partnereink véleménye

Társaságunk 2013 évben ismerkedett meg ezzel a forradalmian új kátyúzási technológiával egy bemutató alkalmával. Itt személyesen is megismerkedtünk az EnviRoad-eu Kft. vezetőjével, Ruga György Úrral. A bemutatót követő időszakban folyamatos egyeztetést tartottunk a forgalmazóval arról, hogy milyen úton - módon juthatna hozzá Társaságunk is ehhez a technológiához, hatalmas lehetőségeket látva a térségünkben ezen kátyúzási technológia alkalmazására. A helyi igények felmérése, illetve a Nu – Phalt kátyúzási technológia megismertetése és népszerűsítése érdekében itt Nyíregyházán is szerveztünk egy bemutatót, melyre a helyi és a környező települések önkormányzatainak képviselőit is meghívtuk. Társaságunk 2017 év végén, egy eszközbeszerzési pályázat keretén belül vásárolta meg a technológiát. A kezelő személyzet szakszerű oktatása után 2018 év elejétől, folyamatosan dolgozunk a technológiával. Elmondhatjuk, hogy a technológia sajátosságából adódóan, kivétel nélkül minden évszakban tudunk a Nu – Phalt technolóiával dolgozni. Megrendelőink között megtalálhatóak önkormányzatok, különböző vállalkozások, cégek, akiknek a telephelyein aszfalt kátyúzási feladatokat kell elvégezni, sőt közvetlen lakossági megrendeléseink is voltak már. Elmondhatjuk, hogy most már több éves tapasztalattal rendelkezünk a technológia alkalmazása terén. Az elmúlt 3 évben több mint 2800 üzemórát dolgoztunk, mellyel kb 10.000 m2 úthelyreállítást végeztünk el. Tapasztalataink alapján a munka minőségével és tartósságával kapcsolatban csak pozitív visszajelzést kaptunk és elmondhatjuk, hogy több helyre (főleg önkormányzatok) folyamatosan hívnak vissza a kezelésükben lévő utakon keletkező kátyúk javítására.
Vida Ferenc
HA-VI-ÉP Kft.

jobb utat kínálunk a fenntartható fejlődés érdekében!

Gyors,
a leggyorsabb

Egy kátyú (úthiba) javítása körülbelül 20 perc alatt megoldható.
 

Nincs felesleges
munka

Csökken az új anyag felhasználás, kevesebb munkaidő és anyagköltség, ezáltal csökken az üzemanyagköltség is az anyagszállítás miatt.
 

Csökkentett
költségek

Ez egy egyedülálló, teljesen felszerelt, zárt rendszerű jármű, amely két személyes csapattal maradéktalanul el tudja végezni a feladatot.
 

Biztonságosabb, tisztább és csendesebb

Nincsenek előmunkálatok, (vágás, vésés, kilapátolás) ezáltal nem keletkezik zaj, rezgés és nem keletkezik por.
 

Nincsenek „hulladék” költségek

Újra hasznosítja a meglévő anyagokat a helyszínen,(in-situ) így nem keletkezik hulladék, ezáltal csökkentjük a környezeti terhelést.

(Nincs begyűjtési, szállítási, lerakási, vagy ismételt feldolgozási költség.)

Egyszeri és tartós
javítás!

Az In-situ Infraredes Aszfaltjavító Technológia alkalmazását követően az út újra egységes felületet és anyagot alkot.

Akik, eddig minket választottak

Akik a technikát használják

Besenyszög

XVI. ker.

XVII. ker.

HA-VI-Ép Kft.

MK_logo

Magyar Közút

Túrkeve

Akikkel együtt dolgoztunk

Colas Hungária

Csömör

Hídépítő

Hyginett Kft.

Magyar Közút

MCC terminál

MCC terminál

OMV

Prologis

Rákosmente Kft.

Stravia

Swietelsky

Szentkirályi

VII. ker.